E-Öğrenme nedir? Etkili hale nasıl getirilebilir?

Klasik ders öğretisinin aksine eğitim sektörüne yeni bir soluk getiren e-öğrenme metotları, uzaktan eğitimi etkili ve pratik bir hale getirmiştir. E-Öğrenme metotları, “İlim Çin’de de olsa gidin alın! ” sözünün, artık hepimiz için gerçekleşmesi zor olmayacak bir eylem olmasını sağlamaktadır.

Dünya’nın çeşitli bölgelerindeki insanlar evinde kahvesini yudumlarken, on binlerce kilometre uzaktaki bilgiyi, e-öğrenme metotlarıyla elde edebilmektedir. Binlerce insan uzaktan eğitim ile üniversite programlarında eğitim almaktadır.

E-öğrenme metodunun günümüzdeki en popüler, en çok kullanılan ögesi şüphesiz videolardır! 

Ders videolarınızı Mediatriple yazılımcıları tarafından geliştirilmiş Videoonly platformuyla; ister canlı, ister bant video olarak kendi web tv platformunuz üzerinden ya da bir çok sosyal medya mecrasından eş zamanlı (facebook,youtube,periscope,twitch) yayınlayabilir, düzenleyebilir, analizlerini alabilirsiniz.

Clickable teknolojisiyle video içerisindeki materyallerin ve ögelerin üzerine url ekleyebilirsiniz. Böylelikle öğrenci yararına olan linkleri video içerisinde barındırabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte işin vitrin bacağı olan web tv’ye API entegrasyonu ile ders videolarınızı tek merkezden gönderebilirsiniz. 

Mediatriple, içeriklerinizin kıymetini biliyor ve izinsiz kullanımların olmaması için gerekli TOKEN ve DRM yetkilendirmeleri üzerinden içerik güvenliğini de sağlıyoruz.

Bunun yanında, canlı yayında ders verirken videolarınızı izleyen öğrencilere video içerisine tıklanabilir sorular yerleştirerek; cevap alabilecek, analizlerini yapabileceksiniz. 

Siz de e-öğrenme ile Eğitim sektöründe yaşanan paradigma kırılımına yetişerek,sunmuş olduğunuz bilgiyi geleceğe taşıyın! 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir